Buitenreclame Benelux

Algemene informatie

Buitenreclame Benelux B.V. kent een lange geschiedenis. Een familiebedrijf dat zich heeft toegelegd op het plaatsen van kwalitatief hoogwaardige A0 reclamedisplays in de openbare ruimte. Wij stonden aan het begin van de inzet van dit medium. Samen met de gemeente Amsterdam heeft Driehoekbuitenreclame (de naam voorheen) de A0-driehoeks- en sandwichborden in 1976 geïntroduceerd in Nederland. Dankzij een vlekkeloze samenwerking met die gemeente en de uitstekende resultaten van dit -toen- nieuwe medium voor A0-reclame, verspreidden de reclameborden zich al snel door het hele land.
Die lange ervaring maakt hen tot dé ideale partner voor buitencampagnes; ze weten precies hoe het werkt en staan hun klanten met raad en daad bij.

01

Landelijke dekking

Buitenreclame Benelux kan door het hele land campagnes voor u verzorgen op driehoeks- en sandwichborden; maar ook met stoepbakken en/of door middel van winkeluithang. Mogelijkheden te over en precies op de locaties die u wenst. Er kunnen ook meerdere steden ingezet worden.

02

Concessiesteden

Concessiesteden zijn steden waar wij het exclusieve recht hebben om campagnes op A0 reclamedisplays te realiseren. Samen met onze partners die over het hele land verspreid zitten, verdelen wij de routes in alle steden. Zo hebben wij heel Nederland tot onze beschikking. Onze concessiesteden zijn Barendrecht, Bussum, Deventer, Duiven, Goirle, Maasdriel, Naarden, Soest, Tilburg, Uden, Veghel, Velsen-IJmuiden en Westland.

03

Advertentie mogelijkheden

Van reclame voor schouwburgen, evenementen of andere lokale activiteiten tot landelijke acties; ze zijn allemaal uitermate geschikt om te communiceren in de buitenruimte. Daar lopen en kijken mensen, daar valt uw reclameboodschap op. A0-reclamedisplays. flexibele driehoeksborden, zijn niet meer weg te denken uit de openbare ruimte.

Buitenreclame Benelux

Buitenreclame Benelux geeft niet alleen professioneel advies, maar is betrokken en denkt mee binnen elk budget. Honderden ondernemers, organisaties en stichtingen hebben in de loop van de tijd gebruikgemaakt van de ervaring en expertise van Buitenreclame Benelux. Al bijna 50 jaar staan wij onze klanten bij om op de meest effectieve wijze hun bedrijven, organisaties, acties, winkels en horecazaken over te brengen bij een groot publiek.

Wij doen meer voor onze klanten

Mocht u als klant niet in de gelegenheid bent om het ontwerp van uw poster aan te leveren, realiseert Buitenreclame Benelux de ontwerpen voor reclame-uitingen op de A0-reclamedisplays. Tevens kunnen wij het drukwerk verzorgen. Wij hebben ons eigen ontwerpbureau voor creatieve ontwerpen die beantwoorden aan het gestelde doel. Passend in uw huisstijl. Alles in overleg met u. Zo ontzorgen wij u van A tot Z. Daarmee bent u zonder u ergens zorgen over te maken verzekerd van een professionele A0-reclamecampagne die voldoet aan uw verwachtingen.

Stuur ons een bericht

Ideëen opdoen?

Het is voor ons, Buitenreclame Benelux, de gewoonste zaak van de wereld om onze klanten bij te staan en te voorzien van de juiste adviezen ten aanzien van een goede A0-reclamecampagne. Deze service is een standaard onderdeel van het totale proces, alles staat in het teken van een geslaagd resultaat. ‘Uw succes is ons succes’ is niet voor niets ons motto.

Wanneer u een A0-reclamecampagne overweegt, bent u voor informatie van harte welkom, geheel vrijblijvend uiteraard.