De impact van A0-reclamedisplays

A0-reclamedisplays en flexibele A0-reclameborden worden geplaatst langs drukke doorgaande wegen en fietspaden. Door het gebruik van A0-reclamedisplays wordt de boodschap vanuit elke richting gezien en gelezen. Buitenreclame Benelux biedt u de gelegenheid om A0-reclame in alle gemeenten waar deze vorm van A0-reclame wordt toegestaan te verzorgen.

In het begin van het ontstaan van dit reclamemedium, werden de flexibele driehoeksborden met name ingezet voor kermissen, circussen en markten. Maar vanaf de jaren 80 werden de driehoeksborden geprofessionaliseerd en werd de interesse voor vaste A0-reclamedisplays steeds groter. De flexibele driehoeksborden zijn nu in nagenoeg alle steden vervangen voor vaste A0-reclamedisplays met een krachtige uitstraling, waardoor de impact nog groter wordt.

Blijvende indruk maken in het straatbeeld

In een tijd waarin zoveel met beeld, zowel op straat als digitaal, gecommuniceerd wordt, is het steeds moeilijker om een blijvende indruk te maken en het publiek te bereiken. Maar vergeet niet dat uw doelgroep zich regelmatig ‘op straat’ bevindt. Hoe dan ook; lopend, op de fiets, in de auto of met het openbaar vervoer. Ze komen de A0-reclamedisplays langs de wegen tegen en kunnen er niet omheen! Daarom werkt buitenreclame in de vorm van A0-reclamedisplays zo goed.

A0-reclamedisplays
A0-reclamedisplays

Een gecombineerde aanpak?

Buitenreclame in de vorm van A0-reclamedisplays is nog steeds een van de meest gewilde lokale reclamevormen. Onderzoek bewijst dat mensen op straat reclame -bewust of onbewust- goed in zich opnemen. Uw investering in een reclamecampagne op een A0- reclamedisplay is dus waardevol en geeft het gewenste rendement.

We horen vaak dat onze klanten, naast de inzet van A0-reclamedisplays, een campagne overwegen op de social media, Google Ads of een advertentie in een plaatselijke krant. Reddy Keukens, een goede klant van Buitenreclame Benelux, deed zelfs tegelijkertijd een campagne op televisie. Een gecombineerde of crossmediale aanpak werkt dus ook. Op die manier vergroot u nog meer de aandacht én de kans dat uw boodschap gezien wordt.
Maar feit is dat met reclame op straat, langs veelvuldig bezochte wegen, u zonder enige twijfel een sterke indruk op uw doelgroep maakt.

Buitenreclame Ede Eindhoven Emmeloord Emmen Enschede Epe Geleen Goes Goirle

De vele mogelijkheden bij Buitenreclame Benelux

Buitenreclame Benelux verzorgt het totale traject voor plaatsing van reclamecampagnes op A0-reclamedisplays in meer dan 75 gemeentes in Nederland. In concessiesteden worden binnen het netwerk met A0-reclamedisplays meerdere routes (series) aangeboden. De series kunnen per gemeente verschillen in omvang van het aantal A0-reclamedisplays. Alle routes worden strategisch uitgezet.

Wij adviseren u over wat het meest gunstig is voor een optimaal resultaat, waarbij we rekening houden met uw doelstelling, budget en het rendement.

Winkeluithang. Uw bedrijf met lage kosten op de kaart zetten? Het kan met winkeluithang van uw affiches. U levert uw affiches aan van uw evenement en wij hangen ze voor u op binnen ons netwerk van winkeliers en retailers.

A0-reclamedisplays

Aanleverspecificaties

Wij kunnen ook het ontwerp voor u ontwikkelen, maar als u zelf de ontwerpen wilt aanleveren, adviseren wij u wel om het drukwerk door ons te laten verzorgen voor een optimale kwaliteit. Wij hebben de aanleverspecificaties in een document gezet wat u hier kunt downloaden na het achterlaten van uw e-mailadres.

Download de aanleverspecificaties

Privacy

Onze tevreden klanten

Logo KWF
Logo tuinmeubelland
Logo louwman group
Logo keukenexpert
Logo theaters tilburg
Logo McDonald's
Logo Simon Loos
Logo New York Pizza
Logo ferd zien en horen
Logo van loon galleries
Logo Pearle
Logo Domino's Pizza
Logo Content Autogroep
Logo Gallery van Dun
Logo RKC
Logo Kranenburgh
Logo Intents festival
Logo stadsschouwburg velsen
Logo theater markant
Logo donckhuys
Logo pronto
logo de leest
Cultureel Centrum Jan van Besouw
De Beren
Grando Keukens logo
Industy Bioscoop
De Hypotheker
Kennemer Theater (2)
Militair museum
Broektiek
Hogeschool Utrecht
ROC Rivor
Campina
juwelier Van Hout
Theater de Blauwe Kei
Brabant Water
Delta glasvezel
Jacks
Theater ’t Spant
Van de Klok Wonen B.V webp
_Decokay Vromans
, Theater Postkantoor
Hart van Tiel
MBO Landstede
Glazen Huis
Dierenambulance
Jumping de Achterhoek webp
VVV Brabantse waal
Car art Festival

Stuur ons een bericht

Ideëen opdoen?

Het is voor ons, Buitenreclame Benelux, de gewoonste zaak van de wereld om onze klanten bij te staan en te voorzien van de juiste adviezen ten aanzien van een goede A0-reclamecampagne. Deze service is een standaard onderdeel van het totale proces, alles staat in het teken van een geslaagd resultaat. ‘Uw succes is ons succes’ is niet voor niets ons motto.

Wanneer u een A0-reclamecampagne overweegt, bent u voor informatie van harte welkom, geheel vrijblijvend uiteraard.